Sadelpad

Skrivet av Malena   -   Den
Tröstshoppat litegrann. Hittade begagnat på nätet och tänkte att denna passar garanterat åt Pepsies skrangliga, beniga och ojämnt musklade rygg.
 

Tisdag

Skrivet av Malena   -   Den
Gårdagen bar med sig ett mörkt åskmoln in i mitt liv så jag orkade inte ta mig tid att skriva ett endaste inlägg. Åskan förvandlades till spöregn idag. Lite bättre, men inte på långa vägar bra. Vi bytte ut min depp-medicin idag mot en med snabbare och mer verkan. Ska testa den idag. Hoppas att jag inte får några sunkiga biverkningar som huvudvärk eller illamående, men jag brukar vara en person som är rätt immun mot alla möjliga och omöjliga biverkningar när det gäller medicin, så jag får hoppas att jag har turen med mig idag också.
 
På hästfronten då? Pepsie har vilat de senaste dagarna på grund av mitt humör. Igår tog vi bort hennes broddar inför sommaren. Vi kan väl slå vad om att det blir minusgrader och snö i nästa vecka igen, skulle ju vara typiskt.
Det brukar ju bli så när man försäkrat sig om att våren är här och det inte kommer någon mer snö, dagen efter vräker det ner och så ligger det kvar i en månad till.
 

Supernatural

Skrivet av Malena   -   Den
Jag borde verkligen gräva upp mig själv och börja kolla ikapp på Supernatural. Vid närmare eftertanke kanske jag borde kolla igenom hela serien igen från säsong uno. Det var ju trots allt 2 år sedan jag slutade kolla. Trots dett har jag aldrig slutat gilla serien. Jag kollar deras bloopers och gifs nu som då och skrattar gott och väl åt allt. Är team Sam all the way om någon var intresserad. Han är stencool, Dean är bara das pajas.
 
Jag kollade gifs på tumblr nyss för att leta reda på ett par stycken i Supernatural anda som jag kunde lägga upp på bloggen, slutade dock med att jag inte kunde bestämma mig och det blev långt över 10 st.
 
Bjuder även på en timmes lång gag reel från säsongerna 1-7. Enjoy!