Headeruppdatering

Skrivet av Malena   -   Den
Nu är även lilla Bella inkluderad i min header. Jag kommer att ha denna nu tills vidare, den passar ju i allafall ti årstiden färgmässigt.
 
Jag har så mycket att göra nu på dagarna, men om det dyker upp en tråkig regn-, eller åskdag så kanske jag tar mig tid att knåpa ihop en bättre.
 
 

Planer med Pepsie

Skrivet av Malena   -   Den
Först och främst ska hon bara få vara mamma nu i 2 månader framåt minst, och ha totalt ledigt. Hon ska bara få vara med Bella samtidigt som hon ska äta upp sig lite så revebenen blir lite mer dolda. Sedan planerar jag att börja skritta igång henne så småningom, bara skritta. Självklart kommer lilla Bella att joina varje tur då hon inte kommer att vara avvänjd från sin mamma ännu- Sen blir det så småningom att börja bränna lite fett för att få bort hö-, och gräsmagen som med högsta sannolikhet kommer att växa under henne (på riktigt denna gång).
 
Men jag kommer inte att börja rida och träna på allvar förrän Bella kan vara ensam i hagen eller stallet tillsammans med Linnie. Tills dess kommer jag att bus-rida och bara rida för skojs skull så att både mamma och bäbis har roligt. Pepsie är bra 9 år ännu och hon har hela livet framför sig att träna och komma i form. Ett år av mammaledighet gör henne nog bara gott.
 
Maama och beebe.
 

Fölhantering

Skrivet av Malena   -   Den
Hittade en superbra artikel om fölhantering och hur man ska hantera riktigt unga, nyfödda föl.
 
Läs artikeln här.
 
Lilla, söta Bella i sitt "sov-hörn" i morse. I detta hörn av boxen ligger hon alltid och vilar/sover. Snyggt med spån runt mulen också!