10 saker om mig

Skrivet av Malena   -   Den
Tycker det är skitskoj att läsa saker som jag inte visste om andra bloggare så jag skriver ytterligare 10 saker som ni kanski inte visste om mig:
  •  Jag hoppade av gymnasiet efter 1 år p.g.a för mycket plugg samt dåliga lärare.
  •  Jag har hudexem på benen och armarna som består av små prickar som är i princip kroniskt. Jättesvårt att få bort det så jag har gett upp hoppet och lärt mig att leva med mitt prickiga skinn.
  • BH är något av det obekvämaste som finns.
  • I klädväg är jag beroende av skärmmössor, shorts, jeans och bikinis.
  • Men jag har i princip skräck för kjolar, klänningar och klackar.
  • Jag har 5 tatueringar just nu och kommer absolut att skaffa fler. Första gjorde jag som 17-åring och då svimmade jag nästan, så jag fick avbryta och komma tillbaks en annan dag.
  • Jag kommer aldrig att låta mitt hår att växa ut igen. Jag hatar att ha lång hår.
  • Jag badade inte en enda gång förra sommaren och kommer inte att göra det denna sommar heller.
  • Jag fyller 19 år om 1½ månad.
  • Jag har stort fobi för getingar, humlor och bin. där av min getingstatuering.

Newly made.
 

Efterbliven

Skrivet av Malena   -   Den
Ser mina forna klasskamrater från lågstadiet och högstadiet lägga upp status på bild på status på bild på status på bild på facebook om att de har tagit studenten samt yrkesexamen.
 
Dagar som dessa känns det lite bittert att jag slösat bort två år av mitt liv på nada. Om jag för tre år sedan hade sökt till den linje jag går på idag hade jag också kunnat facebooka om yrkesexamen.
 
Men jag kan ju skryta om annat, till exempel att jag har en hel sommar med absolut ingenting på schemat. Dock en sak som jag verkligen saknar med sommaren är ridlägrena. Varför finns det inga vuxenridläger? Jag saknar att busa runt i den stekheta dammiga sommaren på envisa ponnysar och grilla på kvällen och lägertävlingen sista dagen. Jag saknar spänningen med att sova borta och inte minst att hela dagen bestod av häst. Nå, jag har ju lite av ett ridläger varje dag här hemma med mina två kusar som jag har fullt upp med, så jag ska väl inte klaga antar jag.
 

Fredag

Skrivet av Malena   -   Den
Sommarlovet ligger framför mina fötter och jag ska njuta ihjäl mig!
 
Idag har jag för ovanlighetens skull ätit godis samt Ben&Jerrys. När man har "dietat" i en längre tid så smakar socker och sötsker rätt så dåligt faktiskt. Nu ska jag låta lilla magen smälta allt gott och sedan bege mig ut på min vanliga löprunda.
 
Ska fortsätta att pyssla sålänge. Det känns som att pyssel är väldigt underskattat bland dagens ungdom. Inget göra själv, bara köpa, köpa, köpa. Mitt favoritpyssel är absolut kläder och skor och jag älskar att klippa och klistra och sy om. Det var verkligen evigheter sedan jag köpte något i klädväg till fullpris.