Loppishaul deluxe

Skrivet av Malena   -   Den
Malena har numera loppisförbud under obestämd framtid. Enjoy!
 
Tre par leggings, leopardmöstrade (1€), konstiga blågråa (1€) och svart med lite detaljer längs med benen och vid knäna (50c). Bör jag nämna något mer? Ni vet nog min kärlek till leggings vid det här laget.

Två stickade mössor. Den skrikrosa (fråga mig inte, jag vet inte själv varför...) kostade 50c och den svarta kostade 1€.
 
Vet inte riktigt om jag kan rocka en sådan här väst, men för bara 1€ spelar det ingen roll.
 
Världens mjukaste, grisrosa hoodie med ny, gosig och icke-tvättad känsla för 2€.
 
Nu tror ni att jag är sinnessjuk. Jag handlar shorts och vi befinner oss mitt i vintern. Men, men, men... dom kostade ju bara 1€/st!
 
Sjukt snyggt Cheap Monday-linne för 1€. Ska fixa till ärmarna en aning dock.
 
Helgens BÄSTA köp utan tvekan. Haremjeans för 2,50€. Jag trodde jag skulle svimma på stället när jag hittade dessa. Liggandes på mitt rumsgolv ser dom inte så vackra ut, men dom är dösnygga på.
 
Tre basic toppar för 25c/st. No comments...

Julstämning

Skrivet av Malena   -   Den
Nu börjar julen infinna sig även här hos Punsars. Dock är det ju 1 december först imorgon, det är ju då the real deal börjar! Den här julen ska bli den bästa hittils, jag accepterar inget annat!
 
Från och med nu blir det bara att packa på med mer och mer lysen och grejer ju närmare julen vi kommer.

Lördag

Skrivet av Malena   -   Den
Glad lördag, lillajul och soon to be 1:a advent alla läsare!
 
Min lördag har hittills spenderats i Karleby-stad tillsammans med lilla mamma. Jag hade dessutom planerat en ridtur på morgonen innan, men när jag skymtade snöstormen utanför fönstret ångrade jag mig. Åter till staden, jag besökte (det kunde ni väl aldrig gissa...) loppiset. Så ni kan bereda er på en extra stor loppishaul senare ikväll. Varför extra stor? Jo, jag svängde in på ett av loppisarna inne i stan igår efter skolan också. Jag borde få ett rejält kokt stryk av någon så mycket som jag shoppar...
 
Jag lyckades till och med att bara bloggig nog att ta en outfitbild. Jag kände nämligen att det var liiiiite för oklädsamt att inta stan med pyjamasbyxor, luddiga tofflor och pappas gamla T-shirt. Så jag var "så illa tvungen" att slänga ihop en riktig outfit istället.
 
Allt är från loppis förutom toppen och mössan som kan återfinnas vid Cubus & Gina Tricot.