Hösten är här

Skrivet av Malena   -   Den
Nyss var det en sådan underbar höstkänsla i stallet. Dels för att det faktiskt är höst (och mitt huvud är fortfarande kvar i sommarvärmen som vi hade för två veckor sedan) och dels för att jag för första gången sedan i våras använde min tjockare, röda stalljacka.
 
Det var lite sådär mysigt kallt. Inte råkallt som mitt i vintern när man förfryser det mesta av sin kropp genom att bara gå de 50 metrarna till stallet. Utan kallt så att man nästan behöver vantar och så att det känns som en värmebefrielse när man öppnar ytterdörren till huset sedan. Hästarna har också börjat få mysiga vinterpälsar och dom luktar inte svettig sommarhäst längre.
 
Med detta sagt så ska jag nu dra ut och pröva mina nya (och pissdyra) löparkläder från Sverige. Dom måste bannemig vara exemplariskt bra, så mycket som dom kostade...
 
Sist bjuder jag på en vintrig, halvgravid Pepsie. (och min tjocka vinterjacka som jag totalt glömt att jag hade, OMG, klädskåpsförrådet nästa)

Bella och Pepsie

Skrivet av Malena   -   Den
Körde lite gammal hederlig träning med grimma och grimskaft idag med Bellisen. Trots att det var över en och en halv vecka sedan sist så satt allt lika bra som det gjorde då.
 
Vi tränade på att stanna och gå framåt och försökta till och med lägga in lite trav, men då blev det mest skutt och hopp. Men några fina travsträckor fick vi till allt. Jag har ett sånt duktigt barn!
 
Finflickan med sin nya grimma.
 
Hon har blivit så stor, det är helt otroligt. Hon är trots allt bara tre månader ännu, hon kommer att bli enorm!
 
Pepsie har inte synts till på ett tag. Här har ni svaret. Hon är lurvig, smutsig och extremt övergödd. Så bilderna blir inte direkt de vackraste i världshistorien.

Höökshaul del 2

Skrivet av Malena   -   Den
Här kommer andra delen där jag visar vad jag shoppade hem från Hööks i Sverige:
 
Luddiga damasker för 249kr. Detta köpet var egentligen mitt mest onödiga. Men de var ju så mjuka och sköna...
 
Utan tvekan det som skar mest i själen att betala för. Vinterjacka från JH collection. Märkeskläder är nog en av mina allra största fobier, så det var verkligen med en skräckblandad förtjusning som jag gick runt med denna i min påse. Priset var snordyrt (enligt mig), 699kr. 
 
 Ett par "detta var så billigt så jag bara var tvungen"-köp. Hästgodis med äppelsmak för 49kr och sporrskydd  i gummi för endast 15 spänn. (känns svenskt att skriva spänn, hihi)
 
 Helt klart köpen som jag ser mest fram emot att pröva på. Men det känder även lite bittert att betala för dessa. Tvådelat Kimblewickbett och tredelat Babypelham. De kostade båda 279kr /st. Pepsie går lika bra på tvådelat som tredelat så jag tog ett av varje.