Bloggnyheter

Skrivet av Malena   -   Den
 
Kände för en liten förändring i bloggdesignen och nu, typ tre timmar senare kan jag kalla mig relativt nöjd. Körde på lite rosa tema den här gången.
 
Tror inte det blir någon desto längre roman om detta. Mina fingrar är så döda av allt kodande så kan knappt skriva alls. Men vill dock höra vad ni tycker? Ser det OK ut?

Förändring?

Skrivet av Malena   -   Den
Ni som känner mig väl vet att när jag vill ändra på något här i livet så kör jag hela vägen. Inga miniförändringar utan det ska vara spontant och drastiskt.
 
Nu till grejen. Blev väldigt sugen på riktigt ljust platinablont hår så här till sommaren. Jag har verkligen tröttnat på min guldblonda/jordgubbsblonda hårfärg som jag haft i typ... två år kanske? Jag har varit riktigt blond en gång innan, en period i 8an tror jag.
 
Så vad säger ni? Ska jag satsa? Tror ni platinablont blir snyggt på min skalle?
 

Tisdag

Skrivet av Malena   -   Den
Jag har så tråkigt så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag typ kollar ett youtubeklipp - går till köket och står och stirrar i kylskåpet i fem minuter - kollar ett till youtubeklipp - spelar en omgång candy crush på mobilen - kollar ett till youtubeklipp - busar med hunden en liten stund. Jag är så rastlös!
 
Nu ska jag ta och fortsätta med mitt fram-och-tillbaka beteende. Adios.