Nostalgitripp

Skrivet av Malena   -   Den
Har ni gjort en klasstidning? Det har jag! En när jag var 12 och gick i sjätte klass och en när jag var 14 och gick i åttonde klass. Här har ni lite highligts från båda två. En lite typisk grej var att det fanns en massa "inside jokes" där också som jag tyvärr inte kunde ta med för att ingen skulle förstå innebörden.
 

Ååååh, snart!

Skrivet av Malena   -   Den
Litet PS. Jag skriver detta klockan 02:49 på natten, eftersom jag inte kan somna och behöver få lite utlåtande för min exhaltering.
 
Ni vet feelingen och längtan några dagar innan julafton, när man vet att nu snart är det dags. Det känner jag nu - inför att rida!
 
Ååh, att bara sitta där i den skitbilliga men ack så bekväma sadeln, med tassarna i mina Intecstigbyglar som är värda mer än halva min utrustning och att se ett par svarta öron vippa fram och tillbaka, det saknar jag något fruktansvärt.
 
Jag hoppas att inte mycket har förändrats, förutom det uppenbara som höstinn mage, icke-existerande muskler och svindålig kondis förstås.
 
Jag provade mina ridbyxor nyss, mina minsta 34or, och dom satt som en smäck, jag såg riktigt badass ut om jag får säga det själv. Och det är inte ofta jag säger så om mig själv. De som aldrig haft på sig ett par riktigt bekväma, lätt korvskinniga ridbyxor som sitter perfa överallt har gått miste om något stort.
 
Sådär ja, nu har jag ventilerat ut lite excitement. Nu ska jag försöka snarka iväg till drömmarnas land.
 

Liten loppishaul

Skrivet av Malena   -   Den
 
Här är lite grejer som jag snappat upp från loppisarna den senaste månaden. Jag har mest köpt DIY-projekt så det har inte blivit så mycket "färdiga plagg" att visa upp. Men här är litegrann i allafall. Först så hittade jag två croppade tjocktröjor. Jag vet inte om dom var croppade redan som nya eller om förra ägaren klippte av dom. Hur som helst så är jag in love. Sen hittade jag en T-shirt gjord av endast nätmaterial. Så cool med en kort crop top under. Sist men inte minst en korsettliknande topp. Denna typ av plagg trodde jag aldrig i min evinnerligaste fantasi att jag någon gång skulle äga. Men jag finner det jättesnygg och inte alls för vulgär. Jag testade den instoppad i ett par högmidjade jeansshorts och det så jättecoolt och unikt ut. Älskar allt jag köpt som vanligt.