Frågestund!

Skrivet av Malena   -   Den
 
Var ett tag sedan sist. Jag är ingen stor "frågestundare" egentligen, men det är lite kul att se vad ni undraröver  . Så fråga på, annars blir det bara awkward om jag inte få något att svara på sen.

Nya bilder

Skrivet av Malena   -   Den
Syrran kom förvånansvärt och frågade om hon kunde fota hästarna idag. Det brukar vara tvärtom - att jag ber för mitt liv att hon ska göra det. Bilderna blev fina, om man bortser från den svart/vit randiga så kallade människan i gummistövlar och med groteskt ansikte bredvid den fina unghästen på varj bild. Tur att det finns en så smart lösning som att pixellera, det är ju trots allt hästen som folk ska fokusera på. Om jag någonsin bestämmer mig för att förnya ex. headern med någon utav dessa bilder kommer jag självklart att redigera bort mig själv, hu! Jag är en sådan som behöver minst 100 bilder på mig själv för att få EN "acceptabel". Ytterligare 300 för att få en som enligt mig faktiskt är bra.
 
 
 
 
 
 

Måste ju göra något med min nya "rikedom"

Skrivet av Malena   -   Den
LÄNK // LÄNK // LÄNK

Om jag någon gång kommer på att jag vill bli långhårig så behöver jag snart inte frukta längre!
Bör nämna att hela kalaset (4 kassa syntetförlängningar och hårfärger) gick på knappa 20€. Det lär ska synas hur jag färgar det sen. Kommer åtminstone att lämna en eller två helt blonda, resten får framtiden utvisa. En sak är dock säkert, måste ha sis att klippa upp mitt hår litegrann innan jag rockar något utav detta.
 
EDIT: Tog reda på att det inte går att färga syntetiskt hår med hårfärg. Dock funkar permanenta pennor/textilfärg, så ska testa på något av detta istället. Oh well, kanske kommer på att jag vill färga egna håret i någon galen färg i framtiden, då har jag i lager i allafall! Dom var ju inte direkt dyra så...