Tatt-cravings

Skrivet av Malena   -   Den
 
Hoppsan! Här ekar det tomt. Nåja bättre ett blogginlägg sent än aldrig.
 
Jag tänkte snacka lite mer tatuering idag. Som de som känner/följt mig länge vet, så har jag ett par stycken. Ni vet också att jag inte tatuerat mig på ett bra tag. Och nu är jag väldans sugen igen.
 
Och vet ni vad, jag föll pladask för full sleeve tatueringar häromdagen, när jag bara randomligt såg en på le internet. Nu vill jag också ha!
 
Men, det betyder inte att jag vill täcka hela kroppen med tatueringar. Men en enda full sleeve i svart/vitt med en massa skuggningar skulle vara snuperdupersnyggt. Jag menar, jag har ju redan en "början", det blir enkelt att utöka.

Snoddtips

Skrivet av Malena   -   Den
 
Märks det att jag har inläggsbrist? Men istället för att låta det stå helt tomt här kan jag komma med ett litet tips/rekommendation.
 
Dessa hårsnoddar ovan är nog de bästa jag någonsin använt. De med hår långt nog att sättas upp känner nog igen kampen mot att hitta de perfekta snoddarna.
 
Dessa är lagom styva. Inte tillräckligt styva så att de är ostretchiga, men inte heller så att de förlorar all elasticitet efter en använding. De har inga metallbitar som binder ihop dem, och de är precis lagom stora.
 
Hur som helst, om ni vill testa dessa ska ni besöka sell-buy-rent loppiset i Jakobstad och söka i "krims-krams hyllorna" efter ett knippe svarta, kina-hårsnoddar för 1€. Det är dessa.

Hår och häst

Skrivet av Malena   -   Den
 
Hola! Kolla in mina nya clip-in förlängningar. Svart och babyrosa! Det osar fjortisvarning om mig. Men äsch, jag gillar dom i allafall! Jag har annars funderat, vill ni ha ett inlägg där jag visar alla mina olika extensions på? Jag har hunnit införskaffa fyra olika nu nämligen.
 
Pepsie hamnar att vara ledig i ett par dagar då dom gräver på den "säkraste" (ja, man bedömer ridvägar efter säkerhet när man har en fjantig häst) ridvägen, vilket gör det till den osäkraste. Och jag rider helst inte på någon annan väg om jag får välja. Och ridbanan är numera så upptrampad att det inte går att trava där längre (lugn, bara lugn, pappa ska fixa till sommaren). Plus att det imorgon visar ösregn på väderrapporten. Finns inget bättre tillfälle än för en långhelg för Pepsie, hon har ju trots allt jobbat på ganska ordentligt den senaste veckan.
 
Jag har också kommit en bra bit på min avslutningsklänning. Nu när man faktiskt kan ana en klänning under alla tyger, så kan jag se framför mig hur snygg den faktiskt kommer att bli. Hoppas att jag inte dreglar ner den när den väl är klar, hihi.