Nattsvart

Skrivet av Malena   -   Den
 
Hihi, jag är fortfarande full av endorfiner efter all nervositet idag. Jag gör mitt hår till större deal än vad det egentligen är. Lyckligtvis blev jag så otroligt nöjd så det knappt är klokt.
 
Det blev precis så korpsvart som jag ville ha det! Får hoppas att det stannar så också. Förutom att färga så kapade jag även en halv decimeter och förnyade uppklippningen lite. Eller jag och jag... syster Malin rättare sagt.
 
Kolla även in min snygga extension-weft som jag handlade på ebay för en väldigt lycklig summa. Nu ska jag bara sy fast några tusentals clips i (känns det som), för att sedan kunna rocka blåsvart vart jag än går.
 
Vad tycks?
Dana Vulinhada

Första loppishaulen efter bloggpausen!

Skrivet av Malena   -   Den
1. Halterneck-klänning med spets, ursprungligen från missguided - 3€
2. Rostbrun/svart/vit flanellskjorta, dom kan man aldrig få för många av - 1€
3. SUPERbrett bälte med läder och dregkedja framtill, sökt efter ett sådant i EVIGHETER - 1€
4. Svart/vit baseballtee-klänning med tryck 1,50€
 
Idag efter jobbet så smet jag iväg till stan en sväng för att besöka mina favoritloppisar. Fatta att det var över en månade sedan sist! Ni skulle bara veta hur mycket fint jag hittade, och det är knappt hälften där ovan. Utöver detta köpte jag också flera DIY-projekt.
 
Jag var också såååååååå nära på att köpa världens snyggaste jacka, men efter att ha utövat så mycket självkontoll som en person möjligt kan göra så lät jag bli. Har ju trots allt ett par... (hmm...) jackor redan som jag knappt använt.

Biokväll

Skrivet av Malena   -   Den
Skor - UNIF Heathers boot kopior / Klänning - DIY / Kofta - Loppis / Choker - Ebay / Glasögon - Glassesshop

Hiho! Jag älskar liknande "dagens outfit-bilder". Så tänkte testa på att göra en själv. Använde nya skorna för första gången och dom är nog de bekvämaste jag har, trots ett par cm's klack.
 
Jag trippade iväg på med min lilla toyota på världens halkigaste väg för att se Taken 3 med morsan i Kokkola. Filmen var äckligt spännande och precis som den typiska actionfilmen ska vara. Rekommenderas absolut!
 
När man sedan hela hemvägen har en bil (med konstant max 10 meters mellanrum) efter sig efter att man sett en film med massa biljakter så börjar hjärnan spöka kan man säga. Var 110% säker att jag var förföljd. Turligt nog så kom jag hem med livet i behåll.