Äääntligen!

Skrivet av Malena   -   Den
 
Det blir nog ingen hoppfilm som jag lovade. Jag blir så bitter då mitt gamla, goda och hittills trygga moviemaker bara jäklas. Fuck!
 
Jag klickade istället hem ett par av skorna som jag bloggade om för ett par dagar sen. Man behöver tröstshopping emellanåt. Knappa 15€ från min käraste lifesaver ebay. Dock har det ju sitt pris, dom förväntas komma först i slutet av juli, men jaja...

Igelkott

Skrivet av Malena   -   Den
 
Jag hade egentligen tänkt bjuda på ett finfint klipp från dagens hästhoppning, men se då vill inte mitt arselhoff till moviemaker samarbeta. Förhoppningsvis har jag bättre lycka med det imorgon.
 
Tills vidare får ni beundra dessa små kreatur. Om jag någonsin skaffar ett bur-djur, så vill jag ha en husdjursigelkott. Punkt.

Sandalcravings

Skrivet av Malena   -   Den
 
Dessa vill jag äga, helst nu. Men vet ni vad! Jag får lön i början på nästa vecka, då KAN jag inom en snar framtid äga något utav dessa par.
 
För det blir väldigt varmt att gå omkring med boots och sneakers en stekhet sommardag. Och jag håller dessutom på med ett pysselprojekt just nu som dessa skulle passa super till.
 
Jag lutar mest mot de nere till vänster. Och bäst av allt, alla dessa finns till förfogande på ebay för runt 10-15€. Billigt, ja tack!