Tjo!

Skrivet av Malena   -   Den
Bloggpausar, bara så ni vet. Har inget vettigt att komma med, så varför komma med något över huvudtaget då?

Bus

Skrivet av Malena   -   Den
 
Fångade livsnjutarn' in action efter ett extra svettigt ridpass. Varför extra svettigt? Jo, vi var ju tvungna att stajla och visa upp vår snygga lekamen inför valacken som joinade. Första herren som vi fått gå nära på många år, så tillfället skulle tas i akt. Och att vi dessutom hade Hansu med oss som motstånd gjorde inte saken bättre, hon var krutpaketet nummer ett. Så Pepsie var den förnuftiga för en gångs skull, jag ska inte klaga.

Snösnål

Skrivet av Malena   -   Den
 
Då man är så vinter och snösugen så att man måste blogga om det, då är det illa. Så jag grävde fram lite gamla bilder från tidigare vintrar för att förmedla tidig (och säkert för de flesta, ickeönskad) vinterfeelis.
 
Det finns så mycket vintrigt i hästväg som kan förgylla ens annars tråkiga hästvardag något otroligt. Ländtäcken, rimfost i "morrhåren" (vet inte det korrekta namnet på hästens... ja, morrhår), ubertjock och mysig vinterpäls, att äntligen få komma in och värma händerna och fötterna efter ett iskallt ridpass, att galoppera så fort så att man nästan förfryser fejset, tjocka gosiga vinterkläder, känslan när man har rejäla broddar och gummisulor så snön varken fastnar eller är hal, och mycket, mycket mer!