Bullmåndag

Skrivet av Malena   -   Den
 
Tjupp! Idag har vi lagat mat igen, i typ två timmar.
 
Vi har kört ihop 94 köttbullar av 2,4kg kött (älg och nöt). Vi har nu mat som skulle kunna bota hela världens hunger. Jag ville lämna en bulle utanför dörren åt alla våra grannars katter, men det kom vi sen på att inte var en bra idé.
 
R red häst för första gången igår också. Det gick bra. Han styrde dock nästan ner i diket en gång, men annars var han duktig. Det skumpade mycket, men för vem gör det inte så första gången man travar?
 
Jag ska på min systers sons dop om ett par helger, och jag har fått i uppdrag att fixa doptårta. Jag har hittat så många fina tårtor här på det ack så kära internetet att inspireras av redan, så jag vet inte hur jag ska kunna vänta med att göra min. Även om det är typiskt doptårtigt så vill jag att den ska gå i blått, men mer än så säger (och vet) jag inte ännu.

Lördag

Skrivet av Malena   -   Den
 
Tjupp! Här ser ni den sedvanliga lördagsmys-middagen. Detta gör vi nästan varje lördag, tortillas med kryddiga pommes. Den här veckan var vi så äventyrliga så vi både gjorde maletköttfyllning och kycklingfyllning. Mumsiga båda två.
 
Idag har jag också varit en sväng till Kokkola med mor min. Vi har ätit god mat, och köpt fina grejer. Bland annat grönväxten som fick en så fin plats i fönstret bredvid rosorna vi fick av papsen för ett par veckor sedan. Jag köpte också en hel del pysselmaterial från loppis, samt lite annat smått och gott.
 
Imorgon blir det att se vad pojkvännen duger till på hästryggen. Han tror att han kommer att vara jätteduktig, jag vet inte riktigt vad jag tror. Jag hoppas att Hansu har en lugn och icke-busig dag. Pepsie skulle jag aldrig våga låta honom sitta på...

Tisdag

Skrivet av Malena   -   Den
Här njuts det till max.
 
Idag var det en pigg häst jag fick äran att sitta på. Ridningen bestod till 25% trav, 25% galopp, 25% galopp (som egentligen skulle vara trav, men som sagt, pigg häst) och 25% taktande skritt/trav. Men nog var hon duktig ändå, och kul hade vi!
 
Sen var jag ute på en 8km joggingrunda (eller njaa, springrunda, det var ingen lugn joggning för min del) med pojkvännen i solnedgången. Det var mindre kul i stunden, men jag är meganöjd nu. Efteråt gjorde vi den ack så ungdomliga rätten lapskojs. Jag gav den 10+, R tyckte inte att det var någon höjdare. Så nu vet jag vad jag får käka resten av veckan.