Lite nytt

Skrivet av Malena   -   Den
Bild som absolut inte har något med inlägget att göra - grejer som Malena inte skulle tacka nej till från Madlady.
 
Jag bestämde mig faktiskt i natt, att nu fasiken måste jag piffa upp bloggutseendet lite, det var så längesen sist, och majoriteten av bilderna i min design är inte riktigt up to date...
 
Så det är vad jag suttit och kråtat med idag (blir inte färdig idag heller, suck...), samtidigt som jag konstant hindrat hundvalpen från att smita ut i hallen då vattenledningarna har bytts ut i vår toa. För jag var säker på att vattenledningsmannen inte behövde en hjälpande hand av Bobben.

Livet ur Bobs perspektiv

Skrivet av Malena   -   Den
Här är min säng som jag sover och busar i om dagarna. Här tycker jag om att bita på min gorillatoffel, hoppa in i hyllan bakom samt gnaga på mitt tuggben. Även göra roliga miner som ni kan se.
 
 Här får jag mat (allt för sällan enligt mig). Mamma har lagt något konstigt i min matskål eftersom jag äter så fort så ibland kommer det upp lika snabbt igen. Nu är det lite mer irriterande att äta och svårare att få tag på maten, men ändå värt det - det är ju mat.
 
 Hit upp slipper jag ibland, när mamma och pappa är snälla och lyfter upp mig. Då blir jag nästan alltid så överlycklig så att jag biter i allt jag ser. Om jag blir för bitig brukar pappa stoppa mig under den blåa filten, där lugnar jag mig... ibland. Men när jag blir allt för galen blir mamma och pappa arga och ropar på mig, då skäller jag tillbaka. Då lyfter dom oftast ner mig igen...
 
 Så här söt ser jag ut när jag vill upp i soffan. Om jag inte blir upplyft sätter jag mig under bordet och gnäller i ett par minuter. Om fortfarande inget händer far jag och hämnas med att kissa i hallen.
 
 Här far man ut på toa. Oftast går det bra, men det finns en tidning där för säkerhets skull om jag inte råkar hinna ut hela vägen. Tröskeln på dörren har varit jättesvår att gå över, då har mamma alltid suckat åt mig och lyft mig ut. Men nu har jag blivit så stor så nu börjar det gå att gå själv.
 
 Här är det jättekul att gå på toa. Ibland så kul så att jag råkar gå igenom hela skogen och sen hamnar på grannens gräsmatta.
 
 Här sover jag om natten. Antingen på mitt rosa/lila täcke med mina leksaker eller i hyllan på min tass-filt. Egentligen skulle jag nog vilja upp i sängen, men dit låter mamma och pappa mig väldigt sällan att gå.
 
 Det är extra skoj att sova på den här fyllda plastpåsen, speciellt för att det prasslar och stör mamma och pappa då de ska sova. Tidningen på golvet är min favorit kisstidning att riva sönder och bita i. Mamma blir arg då jag gör det.

Viktvadslagning

Skrivet av Malena   -   Den
Ett för en gångs skull rätt så avslappnat yrväder.
 
Jag måste bara för berätta om min triumf när det kom till min och Rasmus vadslagning om Bobs vikt.
 
Vi hade vägt honom för en vecka sedan, och då var han 1,810kg. Jag gissade denna vecka på 2,073kg och R gissade på 2,065kg. R har en fördel i och med att han har jobbat med växande rävvalpar i många år.
 
 
Vi satte Bob i en godisburk och satte sedan den på köksvågen. Efter många omvägningar och argument fick Rasmus se sig slagen då vågen stannade på 2,080kg. Oj vad det är kul att vinna!
 
Vi slog vad om 20 minuters massage, mest för att R gillar massage, för mig är det inte hela världen. Dock synd för honom, han som var så säker på att få lite ryggknådning. Nu är den min! Han skulle ha gått med på mitt förslag om 1€ istället...