Hundsängar

Skrivet av Malena   -   Den
 
Detta har jag suttit och knåpat på de senaste veckorna. Två hundsängar till lilla valpis, som för övrigt kommer redan på torsdag!
 
Jag har gjort dom av två filtar som jag aldrig använder, samt vadd från en massa gamla kuddar. Så allt som allt har det blivit lagt max ett par euro/st på dessa. Garanterat billigare än att köpa nya.
 
Ko-fläckiga sängen är lite större (hundis kommer att se ut som en myra i den till först) och gjord i ett lite fluffigt material. Sen hittade jag en dörrmatta för 80 cent på loppis som jag lag i botten som lite stabilitet.
 
Ljusblåa sängen är lite mindre och gjort i fleece-material. Sen tyckte jag att den blev lite trist med bara blå, så jag sydde på lite tassavtryck samt hundis namn (Bob, det har jag väl inte skrivit här innan?). I kudden lag jag sådana där små mjuka knoppar, så att den blev lite mer dyn-lik.

En vecka

Skrivet av Malena   -   Den
 
Nu är det mindre än en vecka tills det är hundtajm. Jag firar med att spontanshoppa lite billigt hundtjoffs på ebay. Jag har inget att säga till mitt försvar när det kommer till något av detta. Allt är mest bara för nöjes skull, och ebay är så billigt så det är inte hela världen om det lämnar och ligga. Om jag känner mig rätt provar jag allt bara en gång, för att sedan aldrig röra det igen. Eventuellt fotar några söta foton i något av det, om jag kommer på mig själv med att vilja leka fotograf.
 
Det är så enkelt att köpa till en tjejhund, då kan allt vara rosa och gulligt. Nu körde jag inte på något specifikt färgtema, utan det blev lite av allt. Jag har en liten extra förkärlek för slipsen och camo-tröjan. Så fina så jag vet inte vad. Ledlampe-halsbandet kan ju i och för sig vara praktiskt om man råkar gå ute någon gång då det är mörkt. Om det funkar vill säga... när man köper det för nästintill inget så finns det inga garantier heller.

3x bikini

Skrivet av Malena   -   Den
 
De senaste månaderna har jag känt att jag behöver lite utmaning när det kommer till mitt pysslande. Det känns inte lika skoj att göra något som blir klart på en dag jämfört med något som tar minst en vecka. Och det är ungefär tiden dessa tre bikinisar tog att göra, styck.
 
Jag letade bara inspiration från nätet, tumblr och shoppingsidor har ofta bra inspo-utbud. Sen köpte jag bara material från loppis. Jordgubbs- och lövbikinin är ursprungligen kjolar och den svarta kom från ett par leggings.
 
Lövbikinin (marijuana (om det råkar vara detta så förespråkar jag inte weed, men man har inte så mycket att välja på när det kommer till loppis), palmblad eller kanske något helt annat), är en vanlig trekantsbikini med vita detaljer och dubbel snöre i nacken.
 
Den svarta bikinin (jag vet att bilden är jätteblixtad, men det syns bra hur den är gjord iallafall), är en höghalsad bikini med dragkedja. Sen så använde jag vit tråd bara för att göra den lite speciellare.
 
Jordgubbsbikinin är en liten annorlunda typ av trekantsbikini, som dras ihop vid halsen istället för bakom nacken. Det tog mig en massa försök för att få den att sitta bra och se ut som jag hade tänkt mig.