Förlängning

Skrivet av Malena   -   Den
 
Jag har en navelpiercing som föreställer en nyckel hängande i en ett par centimeter lång tunn kedja som jag tycker är sååååå fin. Jag vågar nog påstå att det är min favorit av alla jag har.
 
Så why not fixa fler liknande? Jag köpte en 5 meters lång kedja från ebay för en billig euro och satte mig med Rasses tång och pillade en stund igår på ett par av mina andra navelsmycken.
 
Resultaten ser ni där uppe. Det var lätt och smidigt. Observera att jag även är så kärleksfull så ag har ett tillägnad min pojkvän.

Unnar mig

Skrivet av Malena   -   Den
 
Efter en tid med bara loppisshopping och rätt bra pengasparande så har jag unnat mig tre oversizeade tröjor från ebay.
 
Nu får jag bara vänta ett par veckor och se om de faktiskt är ens lite lika bilderna. Med de billiga priserna är det ju helt på tur om det är en bra produkt eller inte.
 
Om inte får jag helt enkelt sy något annat av det. Kanske flera tröjor åt Bob.

Cykling och nostalgifilm

Skrivet av Malena   -   Den
 
Nu har vi precis kollat klart Pippi långstrump på de sju haven. Jag tyckte det var jätteroligt och underhållande, men Rasmus tror jag tyckte att hans barndomsminnen blev lite förstörda.
 
I morse var jag och R på långcykelfärd igen. Jättelång (för mig iallafall, helt vardagskort för R). Vi susade till Power Park i Alahärmä en sväng, 87 kilometer. Jag har aldrig suttit tre timmar i sträck i en sadel, varken häst- eller cykelsadel, och min rumpa samarbetade inte det minsta på slutet. Aj! Men jag fick sockermunk och limsa, så det gjorde saken lite bättre. Och nu kan jag verkligen med gott samvete trycka in lördagsgodis ikväll.