Längesen

Skrivet av Malena   -   Den
 
Mjau! Det var inte igår
 
Mycket har hänt sen sist. Första och största är väl att jag fått jobb. Numera stiger jag upp tidigt på mornarna och åker in till Jakobstad för att se till att en del av stan samt Bennäs får sin post i tid. Jag sorterar post med andra ord. Och jag hade aldrig trott att jag skulle tycka att det är så skoj som jag gör. Det är trevligt att påta på med sitt, leta adresser hit och dit och plocka tidningar och brev i respektive hyllor samtidigt som man lyssnar på radio i sina hörlurar. Att jag slutar halv 12 är inte heller så pjåkigt.
 
Bob bobbar på som vanligt. Han är numera över halvåret och beter sig därefter. Rätt gnällig och överenergisk, men samtidigt världens charmigaste.
 
Jag har ju också handlat cykel. En svart och stilren liten en med vita detaljer av märket Trek. Egentligen var det nog R som skötte handlandet, jag var mest med och instämde och kände mig helt borta bland alla cykeltermer. Det enda jag vet om cykling är ju bara har man cyklar, resten är ointressant. Fin är den iallafall, och nog något av det dyraste jag handlar i mitt liv, men med tanke på att det glittrar i mina ögon varje gång jag ser den är det garanterat värt det.
 
En grej till. Jag har varit väldigt ung och rebellisk. Jag har gjort en stick and poke-tatuering på mig själv. Med andra ord är det en tatuering man gör själv, på sig själv. Jag handlade tatueringsbläck och nålar och satte mig under en stark lampa med en bra serie och började sticka hål på mig själv. Efter en timme uppenbarade sig en 1x1 cm stor stjärna snett nedanför lillfingersnageln på vänster hand. Med tanke på att den ör gjord med mina bara händer och mitt icke-artistiska sinne så är jag extremt nöjd. Bild kommer självklart på något utav mina sociala medier när den är läkt.