Så mycket randomness

Skrivet av Malena   -   Den
Nu har jag inget specifikt att dela med mig av för omvärlden egentligen. Men jag fick ett så förbannat bloggsug, så jag ska gräva lite längst bak i min ärthjärna för att försöka hitta lite nyheter och godbitar åt er.
 
De två senaste dagarna har jag lidit av den mest plågsamma träningsvärken på farligt länge. Om ni vill ha finfin helkroppsträning i omväxlande miljö föreslår jag att ni släpper lös er häst (eller annat djur som med enkelhet kan ta överhanden över oss människor) för att sedan jaga efter den till fots.
 
Jag ska jobba några timmar i det gamla, goa bageriet igen de inkommande veckorna. Dock har jag så chilliga arbetsdagar (från 9-13) så det känns knappt som jobb.
 
Det känns som att jag får tio olika syndrom på en och samma gång om jag inte lägger upp minst en bild i mina blogginlägg. Men idag orkar jag bra inte göra något fancy, så ni får se vad jag fick som en gullig extragåva i ett av mina senaste ebaypaket. Små oväntade presenter är underbara, även de som jag vet att jag aldrig någonsin i mitt liv kommer att använda. Utan att de bara kommer att ligga och samla damm i några månader för att sedan åka i soporna.
 
Jag är inte tillräckligt sentimental för att ge detta åt en mänsklig vän, så jag tror jag kommer att DIY:a ett pannband åt Pepsie utav detta.
 
En till grej som jag tror att absolut ingen kommer att klaga på. Den senaste tiden har jag loppishandlat nästintill en helt ny garderob. Det har bara funnits så mycket bra, och då kan man inte bara inte köpa. Så en superdupermegakalasig loppishaul kommer snarast.