Kvällspyssligheter

Skrivet av Malena   -   Den
Var nyss ute och kvällsfodrade mina fyrbenta vänner. Bella tog som sin uppgift att smaka lite här och där på matte. Bland annat skorna, ryggen och håret fick sig ett litet smakprov, hon försökte sig även på fingrarna och näsan, men icke! Bör jag nämna att jag har världens mest sällskapliga föl. Pepsie var lite halvnervös inför raketerna (överbeskyddande morsa kanske) och hade ännu lösare mage än vanligt... just awesome. Dom fick i allafall sitt kvällshö och varsin extra stor nyårsmorot. Bella har inte riktigt lärt sig att morötter är gott ännu, men det kommer väl förhoppningsvis.
 
Jag har dessutom testat att göra cashewnötssmör för första gången med extremt lyckat resultat. Om ni vill testa själva så tog jag en påse (125g) hela, orostade cashewnötter med 1½ msk olja (går med i princip vilket smält smör eller olja som helst beroende på om man vill ha vegan-vänligt eller inte) och mixade med stavmixer tills det blev ett smör. Jag kan försäkra varenda kotte därute att det blev fantastiskt gott!
 
Mitt cashewnötssmör, mums filibums.

Tisdag

Skrivet av Malena   -   Den
Är det tisdag idag ens? (checkar på datorn) Oh, yes it is.
 
Ikväll ska garanterat 90% av de i samma åldersgrupp som mig festa till det rejält. Jag å andra sidan, vad ska jag göra på nyårsafton? Inte festa i allafall.
 
Jag tror faktiskt att jag ska vila ett par timmar på maten och sedan ut på en liten PW (eller joggingur om jag känner mig hurtig) med Divergent-ljudboken i öronen. Har hört att den ska vara så himla bra, så jag måste bedöma för mig själv. Och jag har inte tid att varken läsa eller lyssna på ljudböcker någon annan gång än när jag tränar. Två flugor i en smäll helt enkelt.
 
På tal om absolut ingenting. Jag kom på mig själv att nyfiket peta med en knappnål i min "igenväxta" näspiercing häromkvällen bara för att kolla om den faktiskt var igenväxt. "Schlurp" sa det bara så stod jag med en nål genomtryckt i en näsborren. Vart har min smärttröskel tagit vägen på senaste tiden? Och nej, jag lade inte i ett smycke, jag har ingen kärlek gentemot näsvingspiercingar längre.
 
 Bild från en fotografering 2011 (min dator består till 95% av hästbilder, så det finns inte så mycket annat att välja bland när jag skriver ohästliga inlägg)

Humor, humor...

Skrivet av Malena   -   Den