Familjetripp

Skrivet av Malena   -   Den
Tror ni att jag orkar plocka fram varenda liten grej jag hade på mig idag? Näää, på tok för lat, ni får bara halva outfiten från idag.
 
Idag har jag, syrran och farsan bilat iväg till Tuuri fär julklapps-shopping. För min del blev det en succe. Jag fick klappar åt alla familjemedlemmar inklusive Freja. Jag är inte den som köper presenter åt mina husdjur, men jag såg att det fanns "jul-tuggben" i påsar för 2€, och då kan man ju inte låta bli.
 
Jag och syrran hamnade meddetsamma på parfym/smink/tjejiga avdelningen för att söka presenter till de kvinnliga familjemedlemmarna. Det slutade med att vi stod parkerade framför alla VS bodymists och luktade oss blåa i ansiktet. Min favorit hette något med sensual bla bla bla, om någon undrade...
 
Pappa, som de flesta andra pappor, visste inte riktigt vad han skulle köpa sina döttrar i julklapp. Så det blev som alla tidigare jular - vi fick välja ut en massa julgodis. Tre feta lådor styck närmare bestämt. Jag kommer att gå upp minst tio kilo denna jul... Men yolo, am I right? Eller JUL-o (haha, Malena, svinkul...).

Pepparkakshus - check!

Skrivet av Malena   -   Den
 
Luskade fram en snart 4 år gammal pepparkaksdeg i frysboxen för ett par dagar sedan. Pepparkakshus var en självklar ide. Så det har denna enkla lördag bestått av.
 
Lite småmissar blev det (som alltid), men det blev i allafall bättre än förra årets hus som inte kan beskrivas med annat än total katastrof. Degen var den mest gummiaktiga jag någonsin knådat mellan mina händer, men de vara bara positivt, man kunde göra världens tunnaste kakor utan att dom gick sönder. Kristyren å andra sidan, som jag fixade med lite hjälp av google blev perfekt!
 
Huset blev lite småklottigt, men man ser ju i allafall vad det ska föreställa. Och den extra touchen med rök i skorstenen och istappar hängandes från taket gör det ju ännu ett snäpp bättre.

Decked out

Skrivet av Malena   -   Den
Nu har det kommit julfeelis hit till punsars också!