Vad har hänt med Pepsie?

Skrivet av Malena   -   Den
 
Nu var jag ju inte där själv och vet bara vad som hänt via telefon, så jag drar det bara i stora drag.
 
Ägarens dotter ramlade av och Pepsie smet (som hon gjorde när syrran red en gång för ett år sedan). Hon började sin färd vid Fors-Gers och slutade den någonstans i Ytteresse. När hon hittades var hon väldigt trött, blodig och kunde inte stödja på bakbenet. Jag vet inte exakt vad som hänt, men det var illa.
 
Väl hemkommen och efter att veterinären tittat på henne kan det konstateras att hon aldrig kommer att kunna använda sitt bakben över huvudtaget igen (+ mindre skador också).
 
Så hon fick galoppera iväg till de evigt gröna ängarna tillsammans med alla andra hästar som också lämnat jordelivet. Alldeles för tidigt med sina 12 år. Men det var helt och hållet tack vare oturen, och nu har hon inte ont mera.

Lördagslyx

Skrivet av Malena   -   Den
Dagens middag, satt jättefint med grillat. Drottingkvarg-geggat var också ett lyckat test.

Onsdag

Skrivet av Malena   -   Den
Bob spejar vid veterinären.
 
Idag var det vaccinationsdags för Bob. Och tur var nu det, för han blev rejält klämd i dörren igår och nu haltar han och gnäller när han går ibland. Men veterinären sa att det borde nog gå om av sig själv. Själva vaccinationen gick också bra. Han pep till lite, men sen var det inget mer. Dock blev han lite illamående och slapp i bilen påväg hem, men nu beter han sig som vanligt igen.
 
Jag och R läste om Anttilas "megarea", så vi var så illa tvungna att bila till närmsta Anttilabutik för att storhandla. Dock var rean rätt kass, det mesta var bara på 20-40% trots att det var utförsäljning. I början var vi tvungna att köa utanför "den ack så kaotiska" butiken. Men efter en stund fick vi nog, trotsade varningsskylten och den avstängda rulltrappan och stampade upp. Där tyckte vi sen att det inte var det minsta galet, så fattar inte varför de spärrat av. Och det enda riktiga fyndet vi hittade sen var en redig fläkt, då utbudet var rätt dåligt i överlag.
 
Sist firade vi med Arnolds donuts (men R tog av någon anledning en muffin...).