Hundkläder

Skrivet av Malena   -   Den
 
Varför jag inte kommit på att sy egna hundkläder innan nu är ett mysterium. Bob är ju den perfekta modellen och provdockan.
 
Här har ni mitt första mästerverk. En adidas (adidog, hehe) tröja i en snitsig orange färg med huva och hela köret.
 
Snacka om att han blev stilig. Han tycks inte heller ha det minsta emot att ha kläder på sig.

Filmtips

Skrivet av Malena   -   Den
 
Här har ni de två senaste filmerna som jag och min käresta har underhållt oss med. Två danska filmer.
 
Filmen De gröna slaktarna var det R som "rekommenderade". Eller mer att han mindes den från att ha sett den förr och tyckte att den var så sjuk så att vi borde se den igen tillsammans. Kort och gott; två slaktare som i misstag har ihjäl en person och börjar sälja människokött. Trots den bisarra storyn så var filmen väldigt underhållande och bra.
 
Filmen Under sanden handlar om en grupp tyska soldatpojkar som tvingas gräva upp och desarmera landminor längs danmarks kust efter andra världskriget innan de får åka hem till tyskland igen. Också denna väldigt bra och spännande film.

Cykling med mera

Skrivet av Malena   -   Den
 
När man bor med en väldigt sportig person kan man inte göra något annat än att bli lite mer sportig själv också. Med eller mot sin vilja.
 
I tre nätter den senaste veckan har vi ställt klockan mitt i natten bara för att se diverse OS-finaler. Bolt 2 gånger. Det är något jag aldrig skulle ha gjort för ett år sedan.
 
Sen cykligen. Den pysslar jag med typ 3-4 gånger i veckan. Och de senaste veckorna har jag även tränat tempo en gång i veckan. Tempo är i icke-cykliga termer när man cyklar superdupersnabbt en kortare sträcka tills man typ stupar.
 
Min senaste tid var 12:45 minuter på lokala cykelklubbens 7 km långa tempobana, vilket enligt R är i klass med "damerna från Jeppis som tränat cykling i många år och tränar 10-tals timmar i veckan". Då hade jag inte direkt de mest optimala väderförhållandena heller, det spöregnade.
 
Men jag vill fortfarande inte tävla. Även fast han tjötar om motionslopp hit och dit, men jag är fortfarande ingen tävlingsmänniska.