Trögfredag

Skrivet av Malena   -   Den
 
Det är bara att inse, jag är till och med för lat för att resa mig upp och försöka ta en något presentabel inläggsbild idag.
 
Det här är nog det enda ni här från mig idag. Nu ska jag fortsätta att kura under mitt mulle-täcke och beta av en massa Bones-avsnitt. Föreslår att ni gör det samma om ni har tråkigt. Säng och serier sviker en aldrig!

Förkyld ofta?

Skrivet av Malena   -   Den
 
Tänkte tipselitipsa litegrann om en produkt/örtmedicin som jag alltid använder vid förkylningssymptom. Det säger ju sig självt hur bra produkten funkar i och med att jag inte varit förkyld på flera år. Dessutom smakar det inte... jättedåligt. Visst, inget jag skulle dricka till vardags, men om det betyder att man kan undvika en vecka utav snorande och hostande så är det helt klart värt det.
 
Jag brukar droppa ungefär 25 droppar i ett glas och sedan fylla det halvvägs med vatten. Man kan köpa det lite varstans faktiskt. Varuhus (Prisma vet jag att har) och vid apotek finns det garanterat.
 
Definitivt något värt att testa om ni inte gjort det innan!

Julkänslor

Skrivet av Malena   -   Den
 
För vissa är nog julkänslor redan i slutet av oktober världens största "no, no". Men varför inte? undrar jag. Julen är ju den bästa tiden på året, varför inte börja gnaga på känslan i god tid?
 
Men tydligen så behöver världen flera månader på sig för att förbereda sig inför denna enda dag. Varuhusen har redan julgrejerna ute. Frågor kors och tvärs om vad man önskar sig i julklapp och jag har till och med börjat nynna på julsånger ofrivilligt.
 
Bara en jobbig sak, som jag redan snackat om. Jag är sämst på att komma på bra presenter åt folk. Enklast skulle det vara att bara köpa godis åt alla. Men jag vägrar att vara så tråkig. Min stickningstalang har dock kommit till användning nästan varja jul eftersom flera familjemedlemmar alltid bestället ett par vantar eller sockor. Har redan en sådan "beställning" i år, tihi.