Sadface

Skrivet av Malena   -   Den
Vart försvann våren? Hur har vädergudarna tänkt att jag ska kunna rida till helgen när det nästan är 10 minusgrader? Jag kommer att dö av köldskador!
 

Piercing

Skrivet av Malena   -   Den
Nu kan min läppjäkel hälsa hem. Tog ut smycket och lägger aldrig dit det igen.
 
Det gav mig bara negativt:
  • Broskbildning
  • Rött och irriterat runt hålet
  • Hamnade att byta smycke inför varje skoldag
  • Tänderna hakade i på plattan inuti munnen hela tiden
Nu är min tuffhetstid förbi. Dock så har jag inte piercingar helt ute ur tankarna ännu. Jag är lite sugen på att pierca näsan faktiskt. Bara en liten, diskret diamant eller så. Det är stiligt tycker jag. Jag har faktiskt aldrig varit något fan av ett ansikte fyllt av piercingar, men en liten en kan vara snyggt.
 
Känns ändå en gnutta vemodigt...
 
Ursäkta min sunkiga bild, men det är inte lätt att ta en fräch bild på ett inflamerat läpphål.

Torsdag

Skrivet av Malena   -   Den
Idag har jag och morsan och syster Malin gjort en liten endagars roadtrip till Vasa för shopping. Och shopping blev det minsann, åtminstone för min del. Hittade en massa fint. Jag kommer at fota och "haula" allt på bloggen imorgon. Varför jag inte gör det nu är för att min garderob är ett bombnedslag, och jag ska städa ut den imorgon, så jag orkar liksom inte plocka ur alla påsar ikväll. Men ni kan verkligen vänta er en salig blandning av kläder och grejer.
 
I Vasa hände inget speciellt direkt. Vädret var patetiskt och mina fina, svartlackade, fakea Doc Martens blev förstörda. Vi åt god pasta och glass och en rolig gubbe höll på att småprata och halvdansa för sig själv på en busshållplats när jag gick förbi. Han verkade så full och glad så.
 
Kvällen kommer att bestå av de obligatoriska programmen som kommer på TV ikväll (112 - På liv och död och Date med mig) och sedan kommer jag att sitta framför datan och nörda facebookspel. Facebookspelen är för övrigt mitt nya guilty pleasure.