Hjälmpyssel

Skrivet av Malena   -   Den
Efter en rätt så oproduktiv vecka på pysselfronten bestämde jag mig för att piffa upp en av mina hjälmar,
 
Jag bestämde mig för att ta min billigaste vardagshjälm som jag köpt begagnad för 8€. Då spelar det liksom ingen större roll om den förstörs eller om jag blir missnöjd. Men inget av detta hände lyckligtvis, jag blev asnöjd!
 
Jag hade först tänkt ta vanliga fake kristaller, men så hittade jag några glaskule-liknande pärlor vid hobbyaffären som jag tyckte var lite mer unika, så jag satsade på dom istället. Vad tycks?
 
 Jag föredrar den simpla stilen så jag klistrade inte hela hjälmen full. Stiligt tycker jag!
 
 Close up.

Hundfrissan

Skrivet av Malena   -   Den
Eftermiddagens uppdrag, check. Efter svettig halvtimme så har jag trimmat hundens rygg, sidor och ansikte. Det är inte det minsta enkelt med en ovillig hund. Men nu är hälften klart.
 
Andra hälften aka. under magen, på bringan, på benen och i rumpan behöver jag assistans för att kuna göra. Någon behöver agera "lyftkran", annars så lägger sig hunden platt på magen. Så jag måste försöka övertala syster eller fader senare idag eller i morgon.
 
Efteråt fick jag fatta dammsugaren, ni förstår nog varför...
 
Kvarlevorna.
 
Resultatet hittills.

Snart Sverigetime

Skrivet av Malena   -   Den
Som jag kanske nämnt i bloggen tidigare så ska jag och halva familjen till Sverige för att fira mammas födelsedag. Vi åker onsdagen den 25e september och är där i ett par dagar. Vi ska bo hos min moster, som om jag inte minns helt tokigt bor en liten bit utanför Stockholm. (har aldrig varit där innan)
 
Någon som har några tips på något speciellt som vi "turister" borde attendera i just Stockholm? Hööks vet jag med säkerhet att jag ska besöka. Men annars är jag allmänt outbildad när det kommer till svenska städer och vad som finns var och så vidare. Men det är ju fasen huvudstaden, något skoj borde vi ju kunna underhålla oss med i allafall.
 
Tack google maps. Som ni ser så kommer vi att båta oss över.