Bob-bus

Skrivet av Malena   -   Den
.
 
Idag har Bob träffat Freja för första gången. Och hela träffen gick i princip på att Bob jagade runt en smått förskräckt Freja i hela huset. Som tur vad kunde hon hoppa upp på sofforna för att skydda sig. Freja verkade för övrigt gigantisk nu då jag spenderat en vecka med en knappa 2 kilos valp. Jag filmade lite, men datajäkeln strejkar mot mina mobilfilmer, så ni måste dessvärre bara föreställa er spektaklet.
 
Vi gick på vår första riktiga promenad idag också. Runt kvarteret vid radhuset minsann. Han var riktigt duktig faktiskt, trots att kopplet kliade lite och att matte drog tillbaka lite lätt då han hamnade för långt bort. Han orkade nästan hela vägen, men typ 100 meter hemifrån lade han sig ner för en liten vilopaus.
 
Jag är ensam hemma nu i helg igen. Det tenderar att bli många ensamma helger nu på sommarhalvåret då man har en cyklist till pojkvän och sambo. Lite trist är det, men jag överlever, jag är ju en liten enstöring innerst inne. Det sänds en livesändning på youtube av R's tävling imorgon som jag lovat att kika på. Hoppas bara att han håller sig långt fram i klungan eller hänger med då det blir utbrytning så att jag får se honom. Jag är ju inte direkt intresserad av att bara se en massa random cyklistgubbar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback